Εγγραφείτε ως μέλος

Πήλινος Στόχος

Πρακτική Σκοποβολή

Σταθερός Στόχος

Πρόγραμμα Αγώνων

Για να δείτε το αυριανό πρόγραμμα των ομάδων, καθώς και τις συμμετοχές πατήστε εδώ.

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης , ενημερώνει τους αθλητές του, ότι τo Κλειστό σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ , από σήμερα (10.3.2020) μέχρι νεοτέρας για προπονήσεις και αγώνες, προληπτικά , σύμφωνα με τις οδηγίες της κεντρικής Διοίκησης, λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

 

Επίσης από τη ΣΚΟΕ   ανακοινώνεται η αναστολή αγώνων σκοποβολής : http://skoe.gr/index.php/grafeio-typoy/genikes-anakoinoseis/1139-22-3-2020?fbclid=IwAR0Uc3pCwdPfBkp76asd0uua2ncQQXIjmhf0ug_5b9YWvAyc_qw8lNXD8SA

Την Δεύτερη (2η) ατομική νίκη κατέκτησε ο σκοπευτής του ομίλου μας Παναγιώτης Χαντζάκος στο αγώνισμα πιστολιού κεντρικής πυροδότησης (30+30) κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθήματος Σκοποβολής 2019 που διεξήχθη στην Μαλακάσα την Κυριακή 29/9/2019.

Επίσης ο όμιλος μας κατέκτησε  και την ΤΡΙΤΗ ομαδική θέση στο ως άνω Πανελλήνιο Πρωταθλήμα στο αγώνισμα πιστολιού κεντρικής πυροδότησης Ανδρών  (30+30)  με τους αθλητές του Ομίλου μας Παναγιώτη Χαντζάκο, Ευάγγελο Κούλα και  Παναγιώτη Ανδρεΐκο.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας.

Για να δείτε φωτογραφίες πιέστε εδώ.

 

O Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης, ενημερώνει τα μέλη του ότι λόγω μη απαρτίας της Γενικής Συνέλευσης στις 5 Δεκεμβρίου 2018, αυτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και από ώρας 15.00 έως 19.00, στα γραφεία του Ομίλου του (Αγίου Νίκωνος 65), κατά την διάρκεια της οποίας θα διεξαχθούν και οι αρχαιρεσίες του Ομίλου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής τριετούς διάρκειας.
Το Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν τα μέλη του Ομίλου που έχουν συμπληρώσει το 35ο έτος της ηλικίας τους, είναι οικονομικά ταχτοποιημένα και είναι τουλάχιστον ένα χρόνο εγγεγραμμένα στον Όμιλο.

Φωτογραφία του χρήστη ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΥΦΕΚΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
ΩΡΑ 16.30 – 20.30
ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΕΕΜ ΣΠΑΡΤΗΣ

   Έχει παρατηρηθεί ότι, κατά το τρέχον έτος, αθλητές του Ομίλου μας, έχουν συμμετάσχει σε διάφορους σκοπευτικούς αγώνες (Σταθερού & Πήλινου στόχου) που αναφέρονται στα ετήσια προγράμματα αγώνων της ΣΚΟΕ, χωρίς να έχουν ενημερώσει τον Όμιλο για τη συμμετοχή τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής Αθλητών – Αθλητριών σε αγώνες που αναφέρονται σε σχετικές Εγκυκλίους της ΣΚΟΕ, γίνονται υποχρεωτικά και μόνο εγγράφως, από τα Σωματεία τα οποία ανήκουν. 
Με δεδομένο ότι, υπολείπονται αρκετοί αγώνες έως το τέλος του έτους, παρακαλούνται οι αθλητές μας, να ενημερώνουν έγκαιρα τον Όμιλο, για τη συμμετοχή τους, προκειμένου να αποστέλλεται έγγραφο συμμετοχής στους διοργανωτές Συλλόγους.

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΣΗΜΑ

 

Α) Οι Αθλητές που έχουν ζητήσει να μεταγραφούν στον Όμιλό μας, από άλλα σκοπευτικά σωματεία, εάν δεν έχουν σκοπευτική απραξία ή έχουν ηλικία έως 50 ετών, θα πρέπει να υποβάλουν στο σωματείο τους αίτηση, προκειμένου τους χορηγηθεί σχετική συναίνεση για τη μεταγραφή τους.

Β) Όποιος Αθλητής ή Αθλήτρια επιθυμεί να μεταγραφεί από τον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης σε άλλο Σκοπευτικό Σωματείο της χώρας και δεν έχει σκοπευτική απραξία ή ηλικία άνω των 50 ετών, παρακαλείται όπως καταθέσει έως το τέλος Αυγούστου αίτηση στον Όμιλο μας, προκειμένου χορηγηθεί η σχετική συναίνεση.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ SKEET ΚΑΙ ΣΤΟ 2ο ΣΤΑΔΙΟ 
Με πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίσθηκε η αντικατάσταση των μηχανών Rossini και του δεύτερου σταδίου skeet με μηχανές Laporte 12 C - 1200 δίσκων. 
Επόμενη κίνηση είναι να προσαρμόσουμε τις τέσσερις μηχανές Rossini στο πρώτο στάδιο Skeet, προκειμένου σιγά σιγά να δραστηριοποιηθούμε και στο SPORTING
Ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης διαβεβαιώνει τους σκοπευτές του ότι, θα συνεχίσει στα πλαίσια των δυνατοτήτων του την περαιτέρω αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του σκοπευτηρίου τόσο στα αγωνίσματα του πήλινου στόχου, όσο και σε άλλα με ιδιαίτερη έμφαση στα Ολυμπιακά.
Το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Μαρτίου όσοι σκοπευτές λάβουν μέρος στη προπόνηση θα έχουν την ευκαιρία να τις απολαύσουν.

 
Φωτογραφία του χρήστη ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης που συνήλθε σε συνεδρίαση στις 7.12.2015, αποφάσισε η ετήσια Γενική Συνέλευση, να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015 και από 15.00 - 19.00 ώρας, στα γραφεία του Ομίλου του (Αγίου Νίκωνος 65). Κατά την διάρκεια αυτής θα διεξαχθούν και αρχαιρεσίες του Ομίλου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής τριετούς διάρκειας.
Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα μέλη του Ομίλου που έχουν ηλικία άνω των 35 ετών, είναι τουλάχιστον ένα χρόνο εγγεγραμμένα στον Όμιλο και είναι οικονομικά ταχτοποιημένα.
Όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, θα πρέπει να υποβάλουν στον Όμιλο σχετική Δήλωση έως και την 15 Δεκεμβρίου 2015.

Για τεχνικούς λόγους ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Κυπέλλου ΣΚΟΕ ΣΚΗΤ (Νο 15) που έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί από τον Όμιλό μας την 3 & 4 Οκτωβρίου 2015 στο σκοπευτήριο Σελλασίας.

Περισσότερα...

1

Για τεχνικούς λόγους αναβάλλεται ο αγώνας Κυπέλλου ΣΚΟΕ ΣΚΗΤ (Νο 15) που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί από τον Όμιλό μας την 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2015 στο σκοπευτήριο Σελλασίας.

Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του θα καθορισθούν από την ΣΚΟΕ. 

Βρείτε μας στο Facebook

Facebook Image

Είσοδος Χρήστη

                                                            

Scroll to top