Εγγραφείτε ως μέλος

Πήλινος Στόχος

Πρακτική Σκοποβολή

Σταθερός Στόχος

Πρόγραμμα Αγώνων

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης είναι ένα αθλητικό, μη κερδοσκοπικό, σωματείο που υπάγεται στην Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΣΚ.Ο.Ε.),  http://www.skoe.gr/ και είναι αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ο Όμιλος ιδρύθηκε το 1987, με έδρα τη Σπάρτη, από μια ομάδα φίλων που αγαπούν τη Σκοποβολή και την πρόκληση που πηγάζει από το ίδιο το άθλημα.

Υποστηρίζουμε  ένθερμα την Αθλητική Σκοποβολή και προσπαθούμε να διατηρούμε,  έναν αξιόπιστο και δυναμικό σύλλογο που να προάγει το άθλημα. Η δέσμευσή μας είναι να ενισχυθεί η εικόνα του Ομίλου μας και των μελών μας, επιδιώκοντας να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Οι εγκαταστάσεις μας  είναι πιστοποιημένες από την Σ.Κ.Ο.Ε και με καλά εξοπλισμένους χώρους, τόσο για τα μέλη μας, όσο για τους φίλους του Αθλήματος της Σκοποβολής. Μπορούν να απολαμβάνουν σε έναν ανοιχτό χώρο την εξάσκηση του αγαπημένου τους σπορ,  που βρίσκεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη περιοχή Βάθεια του Δημοτ. Διαμερίσματος Σελασσίας, του Δήμου Σπάρτης, 15 χλμ.  από το κέντρο της πόλης. Επίσης υπάρχει αίθουσα Σκοποβολής αεροβόλων όπλων, δέκα (10) θυρίδων, που συστεγάζεται στα γραφεία του Ομίλου μας.

Σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και τα οφέλη της συμμετοχής σας στον σύλλογο μας, εδώ στην ιστοσελίδα μας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε άμεσα.

 

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση: Αγίου Νίκωνος 65Σπάρτη 23100.

Βρείτε μας στο Facebook

Facebook Image

                                                            

Τελευταία Νέα

Scroll to top